|
|
Lån  


 
Annonce:


Tilstandsrapport
En tilstandsrapport har til formål at beskrive bygningens fysiske tilstand.
Tilstandsrapporter udarbejdes på baggrund af en visuel gennemgang af bygningens synlige tilgængelige bygningsdele.

Tilstandsrapporter afdækker synlige skader, der nedsætter bygningens funktion eller værdi nævneværdigt. Endvidere afdækkes tegn på skader eller fysiske forhold, der giver en nærliggende risiko for, at der vil kunne udvikles en skade.

En tilstandsrapport udarbejdes af en bygningssagkyndig. I en tilstandsrapport skal den bygningssagkyndige, angive skaderne ud fra en skala af 5 karakterer, der afspejler, hvor alvorlig den fundne skade er.

Med en tilstandsrapport er det muligt for dig som sælger, at frigøre dig for dit 20-årige mangelsansvar overfor køber. Dette kræver blot, at du forelægger en tilstandsrapport samt tilbud om ejerskifteforsikring. Uden en ejerskifteforsikring kan køber kræve erstatning på skjulte fejl og mangler i op til 10 år efter ejendomshandlen.

En tilstandsrapport er ikke lovpligtig, men der findes næppe mange sælgere idag, som ikke ønsker at sikre sig mod sit mangeårige mangelansvar. Sælgers oplysninger om ejendommen indgår også i tilstandsrapporten. F.eks. om tidligere udførte reparationer samt viderebringelse af reel viden om skader der måtte være på salgstidspunktet.byggeleder søges byggeleder job byggeledelse bygge og anlæg

Kategorier på sider:

Trimmet Byggeri Klager over tilstandsrapport Hvis mangler overses Hvad er et huseftersyn Hvorfor byggeledelse Tjekliste til byggesagkyndig Fr du bygger Gode rd byggeri Byggesagkyndig diverse Huskeliste ved byggeri Byggeregler Hvad er et energimrke Muligheder huseftersyn Tilstandsrapport


 Du er her: Byggesagkyndig - Netannoncer Byggesagkyndig - byggeleder søges byggeleder job byggeledelse bygge og anlæg