|
|
Lån  


 
Annonce:


Gode råd byggeri
Før du går i gang med at bygge hus, så er det godt lige at sætte dig ind et par vigtige ting først.

Byggesagkyndig
Før du kommer for meget i gang, så er der måske en god ide at kontakte en byggesagkyndig, som kan kigge sagen imellem. Han vil kunne hjælpe dig med alle faldgrupper.

Økonomi
Man skal gøre de samme overvejelser, som når man køber bolig. Hvor meget må det koste, og hvor meget kan jeg betale i husleje? Derfor skal du starte med en tur i banken.

I banken kan du få opstillet et budget, så du kan få overblik over din økonomi, og hvor meget din bolig kommer til at koste. Banken kan ligeledes hjælpe dig med finansiering af huset. Her kan du få oplyst dine muligheder for lån, og hvilke lån banken har til finansiering af nybyggeri.

Det er også en god ide at gøre det samme ved ombygninger.

Lav også en risikovurdering. Hvad kan fordyre byggeriet.

Myndigheder
Når du vil bygge, skal du tage kontakt til din kommunes tekniske forvaltning. Der kan være forskellige procedurer fra kommune til kommune.

Det er vigtigt at være opmærksom på, at du skal have en byggetilladelse, inden du går i gang. Dette er meget vigtig. Du kan blive tvunget til at rive byggeriet ned igen, hvis du ikke har en byggetilladelse.

Jura
Som lægmand kan det være svært at overskue og forstå de juridiske områder, når man skal i gang med at bygge. Du kan kontakte en advokat, som vil hjælpe dig med spørgsmål om de juridiske anliggender vedrørende byggeriet.

Tjek lige firmaet
Når du har fundet et firma, der skal bygge dit hus, er det en god idé at tjekke virksomheden.

Erhvervs- og Selskabsstyrelsen foreslår, at du går ind på www.cvr.dk, hvor du kan hente selskabets regnskab.

Vær opmærksom på om firmaet har giver et overslag, eller en fast pris. Overslag blivet tit meget dyrere. Sørge for at få alle tvivls spørgsmål ned på skrift.

En byggesagkyndig kan hjælpe dig til at få tilbuddet til at være så specifikt og konkret, at der ikke overlades noget til tilfældigheder. Tag endvidere byggesagkyndig med til afleveringsforretningen. Således sikrer du, at det håndværksmæssige arbejde bliver gennemgået korrekt.

Når det går galt
Det kan ske, at der opstår problemer med byggeriet. Hvis du vil klage over selskabet, der bygger dit hus, skal det ske til Byggeriets Ankenævn.







byggeleder søges byggeleder job byggeledelse bygge og anlæg

Kategorier på sider:

Byggesagkyndig diverse Klager over tilstandsrapport Gode rd byggeri Hvorfor byggeledelse Hvis mangler overses Tjekliste til byggesagkyndig Byggeregler Hvad er et huseftersyn Trimmet Byggeri Fr du bygger Hvad er et energimrke Tilstandsrapport Huskeliste ved byggeri Muligheder huseftersyn


 Du er her: Byggesagkyndig - Netannoncer Byggesagkyndig - byggeleder søges byggeleder job byggeledelse bygge og anlæg 
 
Â